kaunis aamu

Runoilija lumitaivas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydämessä avatut siivet ja polku sieltä sun luo.
Tykkään tuntea sun kädet ja melkein kuulla kun sä hengität.
 


Herätessäni tunsin nousevani onnellisuudesta,
kauniista paikasta, jossa sain olla kanssasi.
Meillä oli hauskaa eikä ajalla ollut kiire pois.
Me oltiin kahdestaan.
Silitän kissaa sylissäni ja huokailen pehmeyttä.

En ole vieläkään herännyt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot