UNETTOMUUDEN MANIFESTI

Runoilija psykkis

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on koulu, josta valmistuu onnellisena VAIN, jos sen opiskelee yhdessä toisten kanssa"
 

Miksi meidän täytyy mennä nukkumaan?
Kuka oikein pakottaa maailman käynnistymään?
Vielä antakaa hetki tätä hiljaisuutta.
Tarvitsemme aikaa
Tarvitsen aikaa
päivä ennen rehellisyyttä.

Miksi meidän täytyy mennä nukkumaan?
Kuka oikein pakottaa vastuuta ottamaan?
Vielä antakaa hetki tätä kauneutta.
Tarvitsemme rauhaa
Tarvitsen rauhaa
päivä ennen rehellisyyttä.

Tahdomme istua ajatustemme pihalla,
Ei haittaa turhat asiat mitä on eilisellä.
Viime mokamme otamme lahjana,
jos saamme juttuja kertoa rauhassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mystinen, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot