AJATUSTEMME PIHALLA

Runoilija psykkis

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on koulu, josta valmistuu onnellisena VAIN, jos sen opiskelee yhdessä toisten kanssa"
 

Ennen ensimmäisen herätyskelloa,
sulkivat ihmiset valolta verhonsa.
Eivät tahtoneet maailman pilata,
tätä aamuyönsä rosoista hetkeä.

Taas istuivat ajatustensa pihalla,
turhan paljon asiaa oli eilisellä.
Viime mokansa he ottivat lahjana,
kun saivat juttujaan kertoa rauhassa.

Tunsi jokainen elämisen uurteensa,
tarttumalla tiukasti omaan käteensä
Laulun enkelin lailla saivat johdattaa,
pienen itsensä metsästä nukkumaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot