PELOSTA

Runoilija psykkis

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 8.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"elämä on koulu, josta valmistuu onnellisena VAIN, jos sen opiskelee yhdessä toisten kanssa"
 

Kuinka joudutkaan todistelemaan itsellesi ettet ole pelkuri?
Etsitkö pelosta poispääsyä rohkeilla teoillasi?
Juokset niin lujaa ettet ehdi pelätä
ja saavutat maalisi täysin ilman tunteita.

Liian nopeasti, yhtäkkiä.
Seisot taas paikassa vieraassa,
tietämättä edes onko siellä turvallista
- tai sitä halusitko oikeasti tähänkään.

Sinä halusit,
juosta, kunnes uskaltaisit
etsiä, väsyä ja nauttia
olemaan hetken hiljaa
avata silmäsi näkemään

Mutta kuka opettaisi rohkean uskaltamaan,
kun se ei itse tajua pelkäävänsä?

Eihän se edes tiedä, että onko sillä mikä olla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot