Rakkaus, ja kaikkea sieltä väliltä.

Runoilija Sanotsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosimallia 1991. Hankalapa itseä on kuvailla. Kaikki teksti vedetään "inspiraation" ja hetkellisen mielenjohteen johdosta... Harrastan animea,mangaa ja cosplayta. Jep. Pidä aasian maista, paitsi Thaimaasta. Olen kaikkiruokinen otus, ja runoilin paljon ala- ja yläasteella. Nyt tullee mitä tullee. Ja lopuksi: Love and peace, kaikki otukset.
 

Sitä näkee maailmassa kaikenlaista pahaa, mutta kaiken keskeltä olen löytänyt rakkautta. Iloa päiviini.
Olen nähnyt omin silmin mitä oikea rakkaus on, vaikka sekin on niin erilaista jokaisen mielessä.

Kuinka voi itkeä ja olla huolissaan, silti antaa toiselle vapautta. Tietää miten asiat on, tietää mitä saa. Epäitsekkäästi toimimaan, käykää toki molemmat.

Vieras mies tai vieras nainen, ei onnea sulle suo.
Morkkista sitäkin enemmän, säröä sydämeen. Toimimme miten parhaaksi näemme, älkäämme silti toista satuttako. Antakaamme toisen olla, jos on ollakseen. Jutelkaamme rakkaamme kanssa, selvittäkäämme asiat. Ei pienet vaikeudet ojaan kaada, eikä suuret vielä mitään.

Sinä luovutat liian helposti ja haet lohtua muualta. Et saa suutasi auki vaan suutut ja mäkätät. Tai sitten vain suljet sydämesi ja vieraan luo menet.
Sydämesi raskas ja pääsi sekoaa, toivot ettei kukaan tietää saa.
"Minut tästä hyvästä tuomitaan."

Oletko miettinyt vihaa? Se on kuin rakkaus, se pysyy, se säilyy, se voi laantua, mutta se ei ikinä mene pois. Ja jos se menee pois, se tulee takaisin. Entistä hurjempana joskus.
Ystävyyssuhteet ovat viha-rakkaussuhteita, emmekä voi antaa anteeksi jos ystävämme muuttuu. Me pelkäämme muutosta, me inhoamme sitä. Ihmiset ovat jumittuneita tapoihinsa, kaikkien käsitys kaikesta on suppea.

Opi näkemään, ole suvaitsevainen, anna tilaa toiselle, rakkaus kestää jos luottaa ja on rehellinen.
Sinä et rakasta jos sinä petät. Tietäkää rajanne. Älkää silti käyttäkö rajoja hyväksenne.

Miksi ette oppineet tästä mitään?

Selite: 
Ei runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista kyllä,mutta kaikki eivät osaa puhua sen oman kumppanin kanssa ja sitten haetaan sitä lohtua muualta. Puhuminen olisi tärkeää,mutta yksin on vaikea puhua. Hienoja ja viisaita ajatuksia tässä sinun kirjoituksessasi.

 

Käyttäjän kaikki runot