Koiranpentu

Runoilija Sanotsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosimallia 1991. Hankalapa itseä on kuvailla. Kaikki teksti vedetään "inspiraation" ja hetkellisen mielenjohteen johdosta... Harrastan animea,mangaa ja cosplayta. Jep. Pidä aasian maista, paitsi Thaimaasta. Olen kaikkiruokinen otus, ja runoilin paljon ala- ja yläasteella. Nyt tullee mitä tullee. Ja lopuksi: Love and peace, kaikki otukset.
 

Uikutan, minulla on kylmä. Katselen ihmisiä anovasti silmiin, kukaan ei välitä ja jos he välittävät, he voivottelevat minulle.
"Voi pientä, eikö sinun ole kylmä" *rapsutus*,*päähän taputus*
Joskus jopa pieni pala jotain keksiä. Tai jos hyvin käy, joku heittää hampurilaisen maahan, ja minä saan sen! Wufff!
Mutta on niin kylmä, eikä minulla ole emoa, eikä veljiä tahi siskoja. Minut heitettiin pois heti kun tuli sopiva rako. Nimittäin rako ovessa.
Olen kulkenut näitä katuja jo monta päivää, vatsani kurnii, turkkini ei lämmitä kunnolla.
Iuu iuu iuu....! Mitä te teette? Lopettakaa heti! Ui ui uii..
Herään kujalta, tunnen itseni heikoksi, ja tassuni kipeiksi. Joku ei pitänyt minusta, ja toi kaverinsa mukaan.
Makaan tässä ja odottelen, liikkuminen tekee kipeää. Uikutan taas surkeasti, jospa joku huomaisi minut. Lopulta... En enää tunne mitään... Kuin lipuisin pois...

"Kas niin, minkäslainen potilas meiltä tänään löytyy? Katsotaampas karvaturrea, jospa saisimme pelastettua tämän yksilön."
Tohtori hoivasi pientä koiranpentua, tai no ei niin pientä, mutta pientä kumminkin. Lämmin koti saattoi auttaa, koiranruokaa perheen pienimmälle pikku haukulle. Tohtori näki että pienoinen taisteli, parani hitaasti mutta parani varmasti.
Seuraavana vuonna oli tohtorilla häät, koira pääsi sinne olemaan Best Man. Ollut ei koiralla kylmä, eikä nälissään ollut nyt, terve kuin pukki, ja virkeä kuin peipponen. Näin jatkui elo, ei enää pelko, nälkä tai kuolema.

WWufff! Sen pituinen se!

Selite: 
En ole koiraihminen joten yllätyin kyllä että keksin tämmöisen. Loppu oli kyllä kuin jostain amerikkalaisesta "unelmasta" jossa kaikki kääntyy hyväksi ja näin pois päin... Nojoo,köh, mutta... Eläinrakasta joulua teillekin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi ihana pikkutarina koirasta ,jolle lopulta kuitenkin kävi hyvin.Siis loppu hyvin,kaikkia hyvin:)

 

Käyttäjän kaikki runot