Toive.

Runoilija Sanotsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vuosimallia 1991. Hankalapa itseä on kuvailla. Kaikki teksti vedetään "inspiraation" ja hetkellisen mielenjohteen johdosta... Harrastan animea,mangaa ja cosplayta. Jep. Pidä aasian maista, paitsi Thaimaasta. Olen kaikkiruokinen otus, ja runoilin paljon ala- ja yläasteella. Nyt tullee mitä tullee. Ja lopuksi: Love and peace, kaikki otukset.
 

Näen silmäsi pimeässä, vieläkö olet hereillä?
Tunnen ihosi ihollani, vaikka on jo myöhä. Kuulen sinun hengittävän, rintasi kohoilevan.
Tiedän missä olet kun sinua tarvitsen, ei kauan tarvitse etsiä kun siinä jo olet.

Lehdet putoilee puista ja ruska peittää maan... Missä olet? Minne menit?
Älä jätä, en halua! En halua myöntää sitä, en halua...

En olekaan kuullut hengitystäsi, rintasi ei ole kohoillut. Ihosi ei ole ollut ihollani myöhään iltaisin...
Silmäsi eivät ole olleet auki, et ollut hereillä. Et ole ollut enää vuoteen.

En tahdo myöntää sitä.. Rakastan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot