Maksoin ennakkoa
ja odotan palautusta.
Jos viime kesänä oli parempi sää
kuin tulevana,
väännän hatun lierit alas.
Ei kasvot kastu.
Joten sen puolesta -
satakoon,
vaikertakoon tuuli,
itkeköön sudenpentu.
Runon tallaan maahan.
Siinä se on.
Ja jos se siitä vielä nousee,
voimaa sillä on.
No, nouse jo!
Nouseehan se.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
"Se kuitenkin liikkuu"
Sivut