Pieni lasienkeli

Runoilija Jepulin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, herkkä, räiskyvä, intohimoinen, naurava, kaikkien kaveri ja samalla kuitenkin hiljainen ja ujo.
 

Pieni lasienkeli
hyllyllä valokuvien vieressä
kuvissa tyttö ja poika
meren rannalla
pitämässä toisiaan käsistä kiinni
vesirajaa pitkin kulkee
kahdet jalanjäljet

sille uskottu kaikki
kolme vuotta mennyt
kulunut vuosien saatossa

Pieni lasienkeli
poika sai sen lahjakääreessä
pienessä paketissa
kortissa teksti
ikuisesti sinun

Pieni lasienkeli
muistutti tytöstä
rakasti poika sitä
melkein yhtä paljon

Pieni lasienkeli
nyt lojuu huoneen nurkassa
sen lasinen sydän on haljennut
Kasvoilla punainen kyynel

Poika heittää sen seinään
enkeli hajoaa
tuhansiksi sirpaleiksi

Et sinä ollutkaan minun onneni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylmät väreet kulkivat kehoni läpi tätä runoa lukiessa. Varsinkin loppuosan lähestyessä runossa. Koskettavan kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot