Tahdon

Runoilija Jepulin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, herkkä, räiskyvä, intohimoinen, naurava, kaikkien kaveri ja samalla kuitenkin hiljainen ja ujo.
 

Valvoa myöhään
Katsella telkkaria
Koskettaa hiljaa
vielä vanhana
Jakaa kanssasi perhossuukkoja
Hipaista hymykuoppaa
Koskettaa napaa
Sulla on kaunis selkä
Kuiskata korvaan

Oli ikävä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista. Tykkään.

Kaunis ajatus runosi ytimenä. Herkkää rakkautta, pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot