Kermakakkusydän

Runoilija Jepulin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

iloinen, herkkä, räiskyvä, intohimoinen, naurava, kaikkien kaveri ja samalla kuitenkin hiljainen ja ujo.
 

Hengitys makeana viinistä
Huurtunut ikkuna eiliseen

Ylellinen kangas
sinun valheittesi alustana
Puistopiknikillä
Syötä minulle mansikoita
ja kaada lasiini samppanjaa

Huulet kirpeää suolaa
Sitruunahappoa ihollasi
Rakenna minulle suklaapalatsi
Kyllä, lupaan etten syö sitä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot