kun musta kuu valvoo

Runoilija Enzine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2012
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 12:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Musta kuu valvoo
ja yö on yksin.

Pimeä on taivas,
ja musta kuu valvoo,
vaikka yö on yksin.

Soitto on jo vaiennut,
ja pimeä on taivas,
vaikka musta kuu valvoo,
nyt yö on yksin.

Kun musta kuu valvoo.

Selite: 
eräänä yönä en saanut unta, kun kuu ei tuonut valoa, vaikka paistoi taivaalla
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot