mustaa

Runoilija Enzine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2012
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 12:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Luulin, että tunsin sut.
Sä sanoit niin.
Luulit, että tunsit mut.
Muttet tuntenut.

Uskoin, tein töitä sen eteen.
Sä jätit tekemättä.
Tiesin, kuinka tässä käy,
ei se kestä.

Olit joskus kiehtovaa ja uutta.
Jotain ennen kokematonta.
Olen kyllästynyt.
Mutta selvää en saa susta.

Näin joskus kauneuden sielussasi.
Millaista se oli? Näen pelkkää mustaa.
Nyt ymmärrän sen pahan sinussa,
josta muut puhuivat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot