Huono ajoitus

Runoilija Enzine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2012
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 12:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nukut
vierelläni. Ja ehkä vielä joskus.
Mutta nyt olen löytänyt rakkauden.

Kaduttaa
kaikki. Että koskaan ryhdyimme mihinkään.
Koska voisimme olla jotain paljon suurempaa, jonain toisena hetkenä.

Peittelen
sinut. En viimeistä kertaa, mutta ei se enää merkitse mitään. Sillä tätä ei voi nyt enää peruuttaa, minun on mentävä.

Selite: 
Meillä meni niin hyvin. Miksi ihminen rakastuu toiseen juuri sellaisella hetkellä? Meistä olisi voinut tulla vaikka mitä, mutta nyt meistä ei koskaan tule mitään, koska valitsin sen toisen, johon sittemmin rakastuin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot