mietelmät

Runoilija Enzine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.6.2012
Viimeksi paikalla: 3.9.2016 12:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et ole komea - et niinkään.
Et ole kaunis - et sen enempää.
Et tuoksu myskille - en tosin minäkään.
Et ole miehistynyt - et vieläkään.
Et herätä minussa vastenmielisyyttä - edes vähää.
Et herätä hurmosta - et vielä tänään.
Et ole minun tyyppiäni - en usko ainakaan.
- mutta sitä kiihottuu yllättävistä asioista.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot