Kaipaan sinua routa.

Runoilija EliasBell

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensiksi pahoittelen, jos eksyit sivuilleni, koska olen antanut kurjaa palautetta sinulle. Tapanani on ilmaista suoraan mistä tykkään ja mistä en. Se on vaan mun mielipide, ei mitään vakavampaa. Sitten omista teksteistäni: Tykkään kirjoittaa kaikesta mikä mua koskettaa. Mä oon kuitenkin ihminen, ja muhun on jäänyt arpia. Pakko se on myöntää. Kirjoittamalla puran itseäni parhaiten, toinen henkireikä on soittaminen ja musiikki. Kiitos että tulit lukemaan runojani. <3 Arvostan myös hyvää kritiikkiä, joten sitä kehiin myös!
 

Maa on raukea
jäinen ja punertava
tuulia mekaanisesta propellista.
Maa on paikallaan
niellen, ahmien hedelmiään.

Valuvaa luolaa suurustaa klovni,
pyörii ympyrää ja punoo turpeaa käytävää.
Omin sormin näyttävät kuinka nännillä heilutaan
ja epäilykset kasvavat
kyräilyt tarttuvat.

Maa on pyöreä ja matala
pienen pään taruilla
kylmät resiinat liikkuvat kuihtuneella oraalla
ja pääteasemilta poistuvat pyylevät ja kankeat.

Näin käärmeen sijallani
se eteni madellen ja nielaisi
kultaisen siittimeni.
Laitoin sen hetkeksi piiloon
nousten jaloilleni lähdin alustaltani
en pyyhkinyt peittoon silmiäni
mutta huusin sisälläni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot