Pohjoistuuli

Runoilija EliasBell

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensiksi pahoittelen, jos eksyit sivuilleni, koska olen antanut kurjaa palautetta sinulle. Tapanani on ilmaista suoraan mistä tykkään ja mistä en. Se on vaan mun mielipide, ei mitään vakavampaa. Sitten omista teksteistäni: Tykkään kirjoittaa kaikesta mikä mua koskettaa. Mä oon kuitenkin ihminen, ja muhun on jäänyt arpia. Pakko se on myöntää. Kirjoittamalla puran itseäni parhaiten, toinen henkireikä on soittaminen ja musiikki. Kiitos että tulit lukemaan runojani. <3 Arvostan myös hyvää kritiikkiä, joten sitä kehiin myös!
 

Sinussa asuu pohjoistuuli
veit mukanasi linnut
Lämmitän itseäni
oluella ja haurailla sanoilla
Sepitän satuja
koska saduissa sentään on opetus

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

JESS saduissa on ....: ))

Täst tulee mieleen Grimmin sadut.. Tuskin ihan sitä tunnelmaa hait tähän runoon mukaan.. BUT! There's always a but. This is a wonderful poem / text. I like it. :)

Tässä on hieno aihio.

Jotkut ovat silti vain satua... herkkä, hyvä runo

Tässä on hyvä ote, selvää mukavan jokapäiväistä tekstiä ja silti jännästi nappaa kyytiinsä erikoisella tavallaan uppoutua lukijan ajatusviertaan.
Etenkin tuo loppu, hienosti toteutettu.

Hyvä sinä!

 

Käyttäjän kaikki runot