Matkalla

Runoilija EliasBell

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ensiksi pahoittelen, jos eksyit sivuilleni, koska olen antanut kurjaa palautetta sinulle. Tapanani on ilmaista suoraan mistä tykkään ja mistä en. Se on vaan mun mielipide, ei mitään vakavampaa. Sitten omista teksteistäni: Tykkään kirjoittaa kaikesta mikä mua koskettaa. Mä oon kuitenkin ihminen, ja muhun on jäänyt arpia. Pakko se on myöntää. Kirjoittamalla puran itseäni parhaiten, toinen henkireikä on soittaminen ja musiikki. Kiitos että tulit lukemaan runojani. <3 Arvostan myös hyvää kritiikkiä, joten sitä kehiin myös!
 

Kauniita maita, tähtiportteja ja linnoja.
Kävelyjä pienillä mukulakivillä.

Silmien aarteita, joka puolella.
Hetki ilman katseita, isoilla aukioilla, joissa hai raiskaa turisteja, pitelen sinusta tornien katsellessa.
Suljen maailmani syliini, otan kodistani kiinni kaksin käsin. Maailma hiljenee, taksien tööttäykset ja turistien kiljahdukset.
Olen muualla kanssasi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot