syksy

Runoilija mämmi 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen päivä voi olla parempi kuin eilinen
 

sade vihmoo kasvojani
tuuli leikkii hiuksillani

kylmä viima tunkeutuu sisälleni
ja tunnen vaatteitteni liimautuvan ihooni

putoavat lehdet leikkivät ilmassa
kuin tietäen kuinka vähän on enää aikaa

tunnen eläväni
kuin saaden voimaa
voimaa kestää kaiken tulevan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

kestää kaiken tulevan..saat voimaa siihen.
se on hyvä se.

Kaunis, mukava runo

 

Käyttäjän kaikki runot