toivo

Runoilija mämmi 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen päivä voi olla parempi kuin eilinen
 

toivo herää auringon myötä
sen lämpö poskilla
joka saa lumetkin sulamaa

yksinäinen leskenlehti
kurkottaen kohti valoa

lintujen konsertit
suuret muutoparvet taivaalla

purot valtoimenaan
solisten kesän tuloa

myös sydämmen toivo
joka saa uskomaan huomiseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täynnä toivoa.Ihana runo!

Wouu, kylläpä tuli mahtava olo ja tunne tämän luettua! Usko huomiseen ja koko elämään meinasi loppua moneen kertaan talvella kun polki -30 pakkasessa aina pimeyden halki. Nyt tunne on päinvastainen, kyllä tätä kannattaa vuodesta toiseen odottaa!

Valoisan Hieno Kevätruno.

 

Käyttäjän kaikki runot