musta aurinko

Runoilija mämmi 65

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jokainen päivä voi olla parempi kuin eilinen
 

rakkaus...
kuin musta aurinko

pimeässä hapuilen
kompastellen

välillä eksyen
paniikissa

odotten vain valoa
joka ohjaa kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiehtova koskettava runo.

Herkkä kaunis runo.

Tarttui tuo runosi nimi. Se biisi "Musta aurinko nousee" Nouseeko musta aurinko vai nouseeko minusta aurinko?

 

Käyttäjän kaikki runot