Nimetön

Runoilija Neiti Nöttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan aamuja. Pelkään pimeää.
 

Yritän ajatella sua vähemmän
puhua susta vähemmän

muuten kuin rukoillen
mielessäni

Ihan kuin sua ei enää oliskaan
ja kaikki olikin vaan unta

En voinu sua pelastaa
rauhoittaa
kesyttää
unohtaa
rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot