Eilen

Runoilija Neiti Nöttönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastan aamuja. Pelkään pimeää.
 

Eilen
olin vielä onnellinen

Nyt
en ole varma mihin uskoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan himpuran tuttu tunne.

ihon sait kananlihalle..

ajattelen tällä hetkellä samoin.

suosikkeihin ->

LG ~

pppps. kiitän sinua kultaisin kukkaperhosin jos kommentoit takaisin :---) purrws. ♥

aivan himpuran tuttu tunne.

ihon sait kananlihalle..

ajattelen tällä hetkellä samoin.

suosikkeihin ->

LG ~

pppps. kiitän sinua kultaisin kukkaperhosin jos kommentoit takaisin :---) purrws. ♥

 

Käyttäjän kaikki runot