Suo

Runoilija Cicyrus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Onni on olla oma itsensä, vailla kompromisseja, senkin uhalla että on onneton." - Alberto Moravia
 

En pääse ajatuksiani pakoon.
Ne kiertävät loppumatonta kehää,
palaten aina alkuun.
Miksi ne piinaavat minua.

Ajatuksien virta menee ylitseni,
ja jään sen alle.

Olen uppoamassa.
Oikeasti.
Joku koettaa tarjota minulle kättään.
Minä en tartu siihen.
Tämä on minun ja suoni taistelu.
Jos uppoan, niin uppoan.
Jos jään henkiin, silloin alan elää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot