Rakkauden tuska

Runoilija Cicyrus

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Onni on olla oma itsensä, vailla kompromisseja, senkin uhalla että on onneton." - Alberto Moravia
 

Minun täytyy vain luottaa..
.. mutta inhoan olla avuttomana.

Sydämmeni on auki..
Sinä voit murhata sen..
Sinä voit kasvattaa rakastamaan sinua..

Mutta sinä otit sen käteesi,
puristit sitä.
/Ja se oli pieninä hiekanjyvinä maassa.
Josta tuuli sen puhalsi pois.
/Ja se oli sirpaleina jalkojesi juuressa.

Pyyhkäisit ne pois.
Kun niitä ei koskaan olisi ollutkaan.

Selite: 
Elämä on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot