Kotini

Runoilija Mr-Gravedigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän.
Olen.
Heikko.

Sillä minä vihaan.

runoilua syvimmästä.
 

Kotini on yksinäisyyteni.
Kuin pojakseni kastoin,
keskustellen päivät hymyssä suin.

Yksinäisyyteni,
lapseni josta huolehdin
omalla
verelläni, rakkauttain.

Sinä,
yksinäisyyteni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kipeän hyvä.
Samaistun.

Puhuttelee.

ajatuksen mietintään antoi

 

Käyttäjän kaikki runot