Mielenvireys: id

Runoilija Mr-Gravedigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän.
Olen.
Heikko.

Sillä minä vihaan.

runoilua syvimmästä.
 

Ymmärrän,
sen mikä minua vaivaa.
Käsittelin
hetken tahtoen tietää lisää.

Hitaasti astelen kohti
totuutta itsestäni.
Ymmärrän sen,
miksi mielihaluni janoaa kostoa.

Tälle kirotulle maailmalle,
jossa minä seison

jäisellä alttarilla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot