260410

Runoilija Mr-Gravedigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän.
Olen.
Heikko.

Sillä minä vihaan.

runoilua syvimmästä.
 

Siimeksessä ajatusten
me kuljemme vain
miettien tulevaa,
menneisyyttä
ja tätä päivää.

Vankina muistojen
hyvien ja huonojen
suljetussa lokerossa,
vankiloista pahimman.

Tässä maailmassa
jossa ainut jää
on päämme sisällä.

Rauhaa hamuillen,
kuolen

kuolen
tähän paikkaan,

kun globaalina ilmiönä
on välinpitämättömyys.

Onko pahempi vihattuna
sellaisena kuin on
vai rakastettuna
sellaisena jota ei ole?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvällistä runoilua,loppu tosi hieno,Hieno runo.

paras on olla sellainen kuin on, pitäkööt muut tai ei

Todella hyvä! Viisas ajatus tässä. Pidän

Hemmetin hieno viimeinen säkeistö!!! Ollaan ennemmin vihattuja ja omia itsejämme, eikös vaan?

 

Käyttäjän kaikki runot