290510

Runoilija Mr-Gravedigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän.
Olen.
Heikko.

Sillä minä vihaan.

runoilua syvimmästä.
 

Sumu
laskeutuu ylleni.
Silmieni verho,
paksu kuin patja.

Sumu
ympäröinnyt oveni.
Erottanut minut
ulkomaailmasta.

Ei aurinko,
ei kuu.
Ei katuvalot
eikä varsinkaan
kohdistetut lamput.

Sumu,
raskaampi.
Painanut
minut
syvälle
sisimpään.

Alamaailmaan.

Sumu
ympäröinnyt oveni.
Erottanut minut
ulkomaailmasta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot