Tavis

Runoilija amicula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo elämä ei ole elämisen arvoista. Rakasta ihmisiä sellaisena kuin he ovat.
 

Arjen sankari.
Ei rakkaudella lätise, ymmärtää rivien välistä.
Sydän puhdasta kultaa.
Ei koskaan hylkää,
ei natise,
ei kyseenalaista.
Rinnalla.
Pikkaisen vanhoja Lidlin ruusuja,
mutta se ei ole se pointti.
Ollakseen aito,
on pakko olla ihminen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totta joka sana.

 

Käyttäjän kaikki runot