Aforismi hylkäämisestä

Runoilija amicula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo elämä ei ole elämisen arvoista. Rakasta ihmisiä sellaisena kuin he ovat.
 

Hylätyksi tulemisen tunne estää ihmistä elämästä.
Siis elä, äläkä hylkää itseäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot