Arjen prinsessa

Runoilija amicula

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helppo elämä ei ole elämisen arvoista. Rakasta ihmisiä sellaisena kuin he ovat.
 

Katsoin kasvoihisi, hiljaa.
Suljin silmäni, ja näin.
Olet se, se jonka tunsin.
Piilossa, odottaen.
Taikasauvani ei toimi enää.
Haltijani ovat uupuneet.
Sata vuotta menköön, jaksan nukkua.
Herätä,
kun olet valmis elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot