aurinkokaiho

Runoilija annius

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.9.2008
Viimeksi paikalla: 28.1.2020 1:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämässään eksynyt.
 

aurinko porotti taivaalta
ja keräsin hiukseni nutturalle niskaan
pullo kiersi ringissä,
siinä jossa sinä olit vierellä

halasin sinua auringonlaskussa
ja hämärtyvässä kesäyössä
nukuit yön kanssani kippuralla
teidän äidin autossa

tänäänkin paistaa aurinko
kylmänä ja pohjoistuuli puree poskia
kesä tule takaisin
tule sinäkin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot