arkiparisuhde

Runoilija annius

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.9.2008
Viimeksi paikalla: 28.1.2020 1:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämässään eksynyt.
 

soitit ovikelloa
samalla kun puhuin äitini kanssa puhelimessa
päästin sinut sisään
ja äitini painoi punaista luuria nauraen

minä palasin tietokoneen ääreen
sinä purit kauppakassia keittiössä
tein töitä ja ilkeilin
vaikka yllätit minut neljällätoista ruusulla

en tiedä mitä minun pitäisi sanoa
kun kerrot rakastavasi minua
sillä itsehän en tiedä
osaanko rakastaa enää yhtäkään miestä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pelottavaa kohdata oma tunteettomuus

upeasti kirjoitat

 

Käyttäjän kaikki runot