viisi vuotta

Runoilija annius

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.9.2008
Viimeksi paikalla: 28.1.2020 1:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämässään eksynyt.
 

kesäyö yksiön parvekkeella
kaukaa liikennevalojen äänet
tupakansavu kieppuu ilmassa

aaveesi ottaa kädestä kiinni ja puristaa
"olisit jatkanut elämääsi
ja rakastunut ventovieraaseen"

vastaan että rakastuin ajatukseen
rakastumisesta ventovieraaseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tavallaan ihana runo ja suloinen! ^^

 

Käyttäjän kaikki runot