ja niin minä olen rikki

Runoilija annius

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.9.2008
Viimeksi paikalla: 28.1.2020 1:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämässään eksynyt.
 

revi minut rikki, pistä palasiksi
unohda minut ja tekoni
unohda meidät

älä katso minua, äläkä muista meitä
älä pakota minua pyytämään anteeksi
revi vain rikki ja piilota liima.

vihaa minua rauhassa,
loukkaa tavoilla joita en voi antaa anteeksi
kosta
revi rikki, revi

Kertokaa sille että minulla on uusi tyttöystävä
sanot ystävillemme
ja minä jään yksin

ja niin minä olen rikki

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukaansa tempaava runo, vaikka onkin surullinen.

Mukaansa tempaava runo, vaikka onkin surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot