tunnemyrsky

Runoilija annius

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 30.9.2008
Viimeksi paikalla: 28.1.2020 1:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämässään eksynyt.
 

minulla on kaikki
ja samalla ei mitään
olen rikki
tai ehkä vain kolhuilla

vanhat haamut vaivaavat
eivätkä anna rauhaa
pitäisi olla onnellinen
tässä ja nyt

en osaa antaa periksi
suhde suhteen perään
pääsemättä koskaan yli
siitä ensimmäisestä

vihaan tunteisiin pakahtumista
voisin lopettaa kaiken
mikäli en pelkäisi muiden kohtaloa

joskus en tuntenut mitään
olin valmis maksamaan
että ajattelen muutakin kuin rutiineja
mikä idiootti olinkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot