Makea

Runoilija Piituli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maistan huuliltasi makean,
punaisen ja mustan.
Viaton ryöstöretki
vaihtuu aamun sarastaessa
varastetuksi hetkeksi.
Kätesi kylkeäni vasten,
aivan hiljaa paikallaan,
saa sisälläni myrskyämään.
Pienikin liike,
kosketus
tai suudelma
saa minut kuohumaan yli.
En jaksaisi odottaa,
pian en pysty enää lopettamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot