ymmärrystä vailla

Runoilija Piituli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä sitten, 

jos toinen ei osaa pyytää

eikä toinen antaa?

Kuka saa ja 

kenelle vastaukset annetaan,

jos kumpikaan ei ymmärrä

eikä tiedä mitä haluaa.

Yhtä mieltä vain siitä,

että johonkin joskus päädytään,

mutta milloin ja kenen kanssa?

Yksin tänne kuitenkin lopulta jäädään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot