Syksy saa

Runoilija Piituli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Putoavat lehdet tuovat taas
mukanaan kaaoksen.
Aurinko rikkoo taivaan hetkeksi
ja vie myrskyn mukanaan.
Tyyntä sen edellä kunnes taas pauhuaa.
Mieleni on jo kaukana tulevassa,
paremmassa.
Mutta kuitenkin pelkään ja
haluten jäädä tähän hetkeen
pyydän,
että elämä olisi
tässä ja nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot