Kaikesta huolimatta

Runoilija Carre

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2022 18:36

Asuinpaikka: Hollola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.6.1939


  1. Katkennut kynä

    Harvinaisen paljon kiitoksia kaikista kommenteista, mitä sivuilleni sataa tai paistaa <3

    En osallistu mihinkään äänestyksiin!
    Runojani voit käyttää ja jakaa, kun muistat käyttää nimeäni tai nimimerkkiäni.

Onko kynä kirvonnut kädestä, vai
musteko kuivunut koneesta,

rapisseet
runsaat sanat rakkauden.

carre
 
 
Ei niiden - 
 
toinen toistaan korkeampien rakennelmien
lisääminen maailmaan, 
 
meitä yhtään lähemmäs luojaamme kuljeta.
 
Ja
 
herää myöskin kysymys 
onko tarkoituskaan??
 
Hän kuitenkin on aina meitä jo odottamassa
 
ja 
avaamassa hissin ovea!

Haluamassasi kerroksessa


 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti osaat leikitellä kieli ja mielikuvilla <3 
Kiitos paljon sanoistasi :) 
niiinpä - ja kysyy, ylös vai alas!!!
Kiitos vierailusta sivullani :)
Tässä on ajatusta!
Kiitoksia sinulle myönteisen makuisesta kommentista ;o)
Tavoitettu sanoissa sanomaa. 👍🏼
Kiitos paljon osuvasta kommentistasi :)
Tyylikäs ja ajateltu runo, kaikesta huolimatta.
 
Ja siitäjohtuen juuri siitähuolimattajohtuen kaunis kiitos ;))
Pitäisiköhän käyttää portaita ? hienostasi kiitos ; )
Kiitos taas hyvästä, erittäin hyvästä kommentistasi ja kysymykseesi vastaan: "riippuu aivan siitä miten ylös olet matkalla"? <3
 

Käyttäjän kaikki runot