Hammaslääkäri

Runoilija Carre

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2022 18:36

Asuinpaikka: Hollola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.6.1939


  1. Katkennut kynä

    Harvinaisen paljon kiitoksia kaikista kommenteista, mitä sivuilleni sataa tai paistaa <3

    En osallistu mihinkään äänestyksiin!
    Runojani voit käyttää ja jakaa, kun muistat käyttää nimeäni tai nimimerkkiäni.

Onko kynä kirvonnut kädestä, vai
musteko kuivunut koneesta,

rapisseet
runsaat sanat rakkauden.

carre
 
 
Noo.. en minä vielä hyvästi sano
          jos en pahastikaan,
 
vielä on jäljellä elämänjano
          mustikkaan ja mansikkaan.

Kaikki aukeaa kukkaan...  aikanaan.  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hammaslääkärissä täytyisi muistaa käydä, joka vuosi. 
 

Käyttäjän kaikki runot