Minä ja Faidros

Runoilija Carre

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005
Viimeksi paikalla: 15.6.2022 18:36

Asuinpaikka: Hollola
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.6.1939


  1. Katkennut kynä

    Harvinaisen paljon kiitoksia kaikista kommenteista, mitä sivuilleni sataa tai paistaa <3

    En osallistu mihinkään äänestyksiin!
    Runojani voit käyttää ja jakaa, kun muistat käyttää nimeäni tai nimimerkkiäni.

Onko kynä kirvonnut kädestä, vai
musteko kuivunut koneesta,

rapisseet
runsaat sanat rakkauden.

carre
 
 
 
 
Kun rakastuin.. niin oliko se silloin
kun rakastuin - vai luulinko vain,
että rakastuin!
 
Eei.. minähän jo sinua rakastin silloin
en vain enää - vanha hölmö muistanut,
että se on juuri se - outo tunne,
etupäässä illoin!
 
Tunnen sen.. minähän tunnen sen
taas!
 
 
 
Selite: 
...kevätkö se taas sekoittaa ihanasti vanhaa miestä ..ai mitä vanhaa?!?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti muisteltu, olet mieleltäsi nuori mies <3 
Heh.. ;) niin  kiitos paljon kommentista.
Runosi hienous hivelee, sanoilla toiveeseen kohottaa. Pidin .. niin pidin.
Kiitos paljon kommentistasi 
Rakkauden tunne...ihanan outoa ;)
Joskus ei heti tajua, mutta onneksi kohde
voi antaa vinkkejä. Semmoista se elämä,
miettii hymyten Marle :)
Kiitos kiitos - harvinaisen paljon Marle!  
 

Käyttäjän kaikki runot