Rakastumisen arvet

Runoilija muhvinssi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikista kommenteista :)
 

Rakastuminen, kamalin asia tässä maailmassa.
Sillä kestävää rakkautta ei ole olemassa.
Ainoa asia mitä siitä jää on sydän särkynyt.
Rakkaus on pysyvät arvet minuunkin jättännyt.
Ja siksi minä yksin kotona peiton alle käperryn.
Etten näkisi ketään kehen tykästyn.
Se on ensimmäinen askel, ja pian näet sydämmen jätetyn.

Selite: 
toka runo minkä laitan tänne :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot