sinä ja minä

Runoilija muhvinssi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikista kommenteista :)
 

Sinä ja minä muttei meitä,
ei elämä osannut meitä yhdistää.
Sinä ja minä ja paljon kyyneleitä,
kumpikaan ei jaksa enää yrittää.
sinä ja minä ei tiellemme riittänyt enkeleitä,
kumpikaan ei edes yritä toista ymmärtää.
Sinä ja minä, kaksi sydäntä, särkyneinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo,koskettava ja tunteikas

Rytmiä runossa, iso ja pikkurumpu.

 

Käyttäjän kaikki runot