vuoksesi

Runoilija muhvinssi

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kiitos kaikista kommenteista :)
 

Sieluni, sen vuoksesi silppusin.
Kyynel, sen vuoksesi vuodatin.
Unelmani, ne vuoksesi unohdin.
Totuus, sen vuoksesi hautasin.
Sinä, vuoksesi rakastin.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppusoinnut tässä erityisesti soi Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot