Viimeinen toivo

Runoilija wiwe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä ajattelen...
 

Välitän, tunnen, ihannoin ja rakastan.
Pelkään, vihaan, suren, mutta en koskaan ole epäröinyt eläväni ilman sinua.

Voitetaan yhdessä tämä hulluus ympäriltämme.
Tunne vihaa, iloa, surua, rakkautta, mutta älä koskaan puhu erosta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot