Ääretön

Runoilija wiwe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä ajattelen...
 

Kuin tunteet.
Ääretön, loputon.
Tuntematon ainiaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot