Aina joku

Runoilija wiwe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä ajattelen...
 

Haluisin ottaa tiukan otteen,
että pysyisit mun kainalossa.
En päästäis irti.
Missä olet?
Täytyy tyytyä nalleen.

Selite: 
Pientä ikävöintiä oman kullan kainaloon lapsenomaisesti :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Nallukka on kyllä pehmeä, mutta harmillisen liikkumaton ;-D Kiva runo!

 

Käyttäjän kaikki runot