2000 luvun kaupallinen ystävänpäivä

Runoilija wiwe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen päivä ajattelen...
 

Ruusut ja rakkaus.
Lahjat ja rakkaus.
Ravintolat ja rakkaus.
Yllätykset ja rakkaus.

Kuuluuko ne yhteen vai onko rakkaus vain rakkautta ilman muita.

Tähänkö olemme tulleet, ja tätäkö on vain enää luvassa kerran vuodessa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot